sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tampereen bileet




Valitettavasti kamera jä vähän muutakin jäi eilen kotio ku tohinoissani lähdin Tampereelle Saturday night jump nimisiin bileisiin.
Kun vähän neljän jälkeen olin saapunut serkkuni luo huomasin että mekko joka mun piti laittaa päälle jäi kotio...Kauheella paniikilla soittamaan Nitrobabeen että voisivatko pikkuisen pidentää aukioloa että saisin mekon illaksi, en olisi millään viitsinyt lähteä pelkän mekon takia Vammalassa käymään.
Eivät ensin meinanneet suostua mutta heltyivät kuitenkin. Saalis oli mukava. Kahdessa ylimmässä kuvassa on jo viime kesästä himoitsemani kynähame. Nuo röyhelöt takapuolella ovat aivan ihanat. Tämän alkuperäinen hinta oli 85 ja nyt sen sai kolmella kympillä....Tälle tarttis sitten seuraavaksi kehitellä sopiva paita...
Ja alimmassa kuvassa oleva punainen leupardimekko sai tulikasteensa sitten illalla. Hiellä se tuli ainakin kyllästettyä. Sen verran tuli tanssittua. Jalatkin on aivan kipeät.
Yksityisiä tanssitunteja on kyllä aivan pakko muutama tässä kevään aikana ottaa. Sen verran on vielä askeleet hakusessa. Pääsin jopa parin miehenkin kanssa tanssimaan! Kivaa oli!
Seuraavat bileet onkin sitten ensi kuussa Nokialla. Sinne seuraavaksi.

Koitan Mama Birdien haasteeseen keritä/jaksaa vastata jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti