perjantai 14. lokakuuta 2011

Kissus!



Tässäpä tällä hetkellä luonani majaileva kissa Kilu.

Hän on noin 2,5 vuotias leikattu kollikissa.
Erittäin seurallinen ja leikkisä. Ainoa vika on se että ei oikein tule toimeen pienten lapsien kanssa. On jo pari kertaa suorastaan hyökännyt tyttäreni päälle kynsäisten hieman. Muutoin oikein mukava kissa. Tykkää tulla syliin rapsuteltavaksi.

Kilu tarvitsisi uuden kodin jossa ei olisi alle kouluikäisiä lapsia ja olisin mahdollisuus ulkoiluun. Tähän saakka Kilu on ollut sisäkissana.

Ja Kilun vatsa on myöskin ollut kuulemma aina ollut vähän löysällä. Käy kyllä astialla eikä pissi nurkkiin. Ruokavalion suhteen on tarkka.

3 kommenttia:

  1. Voi mun rakasta Kilua. Harmi, ettei se tule toimeen pienten lasten kanssa. Lapset voi joskus olla kovakouraisia ja Kilu taas nauttii hellyydestä edemmän. Meillä ei ole koskaan pikkulapsia ollut, niin ei ole tuota ongelmaa tullut vastaan.

    Kilu tosiaan tykkää mielettömästi rapsutuksista. Usein tuli, kun kahdestaan oltiin, niin mun viekkuun kehräämään ja katsomaan tvtä. Purrr. Voi että, kun on ikävä.

    Ruokavalioon kannattaa panostaa. Suosittelen melkein vaihtamaan, tai ainakin kokeilemaan, BARF vaihtoehtoa. Luulisin, että se voi olla parempi kun nappulat tai muut mössöt. Mutta en ole varma. Myös joku laadukas eläinlääkäristä saatava herkälle vatsalle tarkoitettu ruoka voi olla ok.

    Nämä siis tiedoksi, jos joku haluaa Kilun itselleen. :)

    VastaaPoista
  2. Siis mitähän mä ajattelin taas. :D Ei tietenkään barf, vaan siis ihan liharuokinta. Kissan makkaraa, kalaa, jauhelihaa jne. :) Ajatus ei luista enää näin myöhään. :)

    VastaaPoista
  3. Eilen Kilu hyökkäsi likan kimppuun vaikkei tyttö mitenkään provosoinut kissaa. Tämän näin ihan itse. Ensimmäisellä kerralla en ole ihan varma härnäsikö likka kissaa. Tämä ei ole sopivaa käytöstä. Kilu varmaankin katsoo että on laumahierarkiassa ylempänä kuin lapsi.

    VastaaPoista