sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tyylistä ei tingitä!


Edes itämaisen tanssin pikkujouluissa. Oli eilen lauantaina eka päivällä tanssikursseja. Osallistuin niistä toiseen ja nyt on paikat melko kipeät.
On kunto vähän huono vielä mutta kyllä se siittä! Mä kävin tällä viikolla kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen ekaa kertaa punttisalillakin. Voi poijjaat ku teki höpöä! Ja keskiviikkona olin ihka ekalla rokkitanssitunnilla. Sain buukattua ittelleni oikein privaattitunnin! Ihan jiven perusalkeisjuttuja käytiin pikavauhdilla läpi. Toivottavasti saan toisen tunnin vielä tän vuoden puolella ettei ihan kaikki pääse heti unohtumaan. Enää puuttuu bileet joissa voi taitoja kohentaa/rahaa niissä käymiseen...Eipä sitä päivärahoilla paljoo hurraata huudella eikä vaippoja mene ihan niin hyvin kaupaksi.
Ja sit oli ehtoolla pienet kemut syömisineen. Esityksiä ja sen sellaista. Hienosti oli Nina hommat järkännyt. Suurkiitokset hänelle hienosta kurssista ja oikein mukavasta ehtoosta!
Päälläni mulla on h&m:n aletangosta bongattu söpö paita, nitrobabesta ostettu mukavan napakka kynähame ( tosin ei ollut syömisen jälkeen kovin mukava hetkeen...) ja edellisessä postauksessa esitellyt ralliruutukorkkarit ( voi sitä tuskaa varpuissa ja päkiöissä...koskahan noihin jalka oikein tottuu....).

1 kommentti:

  1. Look great :)) Minäkin olen harrastanut vatsatanssia,ja toivottavasti pääsen ensisyksynä jatkamaan. Mukavia tanssitunteja sinne =)

    VastaaPoista