sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kiirutta pitää!


Neitokaiselle taannoin lindexistä ostetut pari suloista mekkoa.


Kuvassa kesällä kirpparilta kolmella eurolla löytämäni lähes käyttämättömät underground-merkkiset tennarit ja kestovaippainfon kirpparilta ostin typylle kans somat tennarit! Molempia on kovasti jo käytetty.

Eipä ole taas vähään aikaan tullut laitettua tännekään mittään. On ollut hiukan kiirusta viime aikoina. Pari vanhempaa kuvaa kaivoin arkistoista....
Erosin avomiehestäni ja ensi viikon lauantaina on muutto. Ja tavaraa on todella paljon.....Mihin ihmeeseen ne kaikki saa sit pienessä kolmiossa tungettua..... Sain kivan kämpän aivan Vammalan ydinkeskustasta!
Eilen kävin typyn kanssa mun uudella autolla Tampesterissa vähän shoppaamassa( ei se auto mikään ferrari ole, mutta mulle uusi ja hieno pirssi vaikkei vielä jenkkiauto olekaan). Ikeasta ostin halvan mutta ihan nätin lautassatsin ja typykälle punaisen pikkupöydän ja pari keltaista mammuttijakkaraa. Nitrobabesta ostin vihdoinkin pitkään himoitsemani sarjakuvakuosisen kellomekon. Tämä pääsee debyytille lokakuun yhdeksäs päivä Nokian Iisopissa. Siellä on silloin vähän isommat kemut. Nyt voinee jo komeita tuuttitukkia katsella ihan oikeasti sillä silmällä kun olen kerta vapaa nainen!! Mekon lisäksi ostin mukavan napakan mustan farkkukankaisen kynähameen ja ihanaisen punaisen polkadot puseron valkoisilla palloilla. Kaunis niin hameen kuin housujenkin kanssa! Mietein et pitäisköhän ehtoon aikana käydä huoneessa vaihtamassa kuteet välillä kun tykkäisin pukea myös kynähameen ja puseron. Vaikeaa päättää kun ovat kaikki niin hienoja!
Ja pari pakettia on ebaystä tulossa. Kirsikkakuosinen kynämekko ja yhdet superupeat korkkarit... Koitan laitella kuvia ihanuuksista sitten kun muutto on selvitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti