maanantai 10. toukokuuta 2010

Hohhoijaa! Voi tuota lapsen uhmaa. Ottaa se koville, ainakin äidille. Avomiehen piti niin tulla ajoissa kotiin ja laittaa välillä lapsi nukkumaan. Niinpä...... Ja aamusta tarvii nousta jo ennen kukonlaulua ylös ja painua kuudeksi töihin. Tulis jo pian lomautusjakso niin pääsis todenteolla ompeluhommiin. Tarttis vaippojakin ommella varastoon paaaaljon lisää. Ja sitten kun vaippavarasto täynnä niin siirtyä lastenvaatteisiin. Ja tarttis harkkahousutkin suunnitella kuivaksi opettelijoille. On niin paljon hulinoilla niitä kysytty ja omallakin lapsella niille kova tarvis.
Ja sit olis kiva ommella jotain ittellekin. Mulla kun ei oo vielä yhtään kellomekkoa tai hametta. Yks kirpparilta kympillä löydetty puolikellomekko löytyy. Pinkillä pohjalla pikkuisia valkeita palloja. Ihan söötti se on, kelpaa paremman puutteessa. Laitan siitä pian kuvaa jahka ehdin kameraan tarttua. Mutta tarttis saada edes yksi tyllihame aikaiseksi. Ei näytä tämä kirpparilöytö muuten hyvältä päällä.
Sain sentään valmiiksi jo noin kaksi kuukautta vaiheissa olleen neuletunikan. Edellisessä Novitan lehdessä oli kiva tunikamalli uudella puro-batik akryylilangalle. Ainoo miinus on se, että siitä tuli liian iso. Akryylilanka ei meinaan pahemmin jousta. Normaalisti otan yhtä kokoa isomman silmukat ja teen oman koon mukaan pituudet. Ei toiminut tässä. Ja kun on saanut painoani hilattua alaspäin pikkuhiljaa niin liian väljä siitä tuli. Että olis L-koon neuletunika sitten myynnissä. Laitan siitäkin kuvan tänne vielä tällä viikolla.
Ja kun ehtis jossain vaiheessa Poriin musaostoksille. Siellä on hyvä levykauppa mistä löytyy rokkabillyä ja muuta mukavaa. Kaverilta on pari levyä lainassa jotka tarttis kans ehtiä polttaa itelle.
Huoh! Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti