lauantai 22. lokakuuta 2011

Vaippanen BabyBornille!



Nyt olen saanut ensimmäinen vedoksen BabyBornin kestovaipasta valmiiksi. Pikkuneiti on varmaan innoissaan kun näkee tämän...

Lopullinen versio tämä ei ole. Tuo vauvojen vaipoissa käyttämäni tuotemerkki on tähän liian iso. Seuraavaan laitan vanhemman painetun tuotelapun.

Verkkokauppaankin näitä ilmestyy lähiaikoina. Mutta tätäkin kautta voi tiedustella jos kiinnostaa. Hintaa näille tulee 10€ kpl + mahdolliset postikulut.
Kuoseja on valittavana monia.

Ja kenkiä taasen...


Ja löytyipä Aseman kengästä taas viime kuun puolella tämöiset punaiset ihanuudet...



Nämä on jo keväällä tilattu elloksen alennusmyynnistä. Yhden kerran olen vähän pitänyt ja paljaassa jalassa meni nilkoista nahka rullalle, pitää laittaa näihin jotkin pehmukkeet...



Näitä on tullut kuolattua jo pidempi tovi... Osuipa ebayssä silmään kun sinne tässä vähän aikaan eksyin.. Näillä on tullut jo tallattua jo jonkin verran vaikka ihan uudet ovatkin. Todella hyvät jalkaan vaikka onkin 10 cm korot..
Eikä tuu ainakaan tässä kylässä ihan heti samanlaisia vastaan..

lauantai 15. lokakuuta 2011

Myytäviä korsetteja!


Tässä tämmöinen violettiin vivahtava pinkki.
Tuumakoko 24 ja senteissä 61. Eli kireimmillään nyörityksen saa tuohon mittaan vyötäröltä.
Tämä olisi sopivan istuva itselleni, väri on vain liian kylmä minulle. Sopii B-C-kupille rintojen kohdalta.


Kaunis kirsikkakorsetti.
Tämän tuumakoko on 26 ja senteissä 66.
Itselleni aivan liian suuri. :(


Tämän raitaihanuuden tuumakoko 24. Rintojen kohdalta itselleni liian iso.
Sopinee paremmin D-E-kupille rintojen kohdalta.


Tämän vyötärökorsetin malli ei ollut itselleni sopiva. Tuumakoko vyötäröltä 24.

Kaikki korsetit ovat tarkoitettu tiukkaan kiristykseen eli näissä on tukevat metalliset spiraaliluut. Jokaisessa korsetissa on tukeva metalliplansetti, varjolista takana ja napakat nyörit.
Senttimittaan lisätään 10-15 cm niin saadaan oman vyötärön luonnollinen mitta.
Korsetti näyttää kauniimmalta takaa kun nyöritys jää jonkin verran auki.

Hintaa kaikille on 70€ kpl poistikuluineen. Jos haluaa useamman niin hintaa voidaan katsoa uudelleen. Näin halvalla ei Suomesta teräsluitettuja korsetteja saa mistään. Kaikki ovat käyttämättömiä. Vain kuvauksia varten yhden kerran päällä pidettyja.

Näitä voi tiedustella s-postista: senja.isoniemi@gmail.com

perjantai 14. lokakuuta 2011

Kissus!



Tässäpä tällä hetkellä luonani majaileva kissa Kilu.

Hän on noin 2,5 vuotias leikattu kollikissa.
Erittäin seurallinen ja leikkisä. Ainoa vika on se että ei oikein tule toimeen pienten lapsien kanssa. On jo pari kertaa suorastaan hyökännyt tyttäreni päälle kynsäisten hieman. Muutoin oikein mukava kissa. Tykkää tulla syliin rapsuteltavaksi.

Kilu tarvitsisi uuden kodin jossa ei olisi alle kouluikäisiä lapsia ja olisin mahdollisuus ulkoiluun. Tähän saakka Kilu on ollut sisäkissana.

Ja Kilun vatsa on myöskin ollut kuulemma aina ollut vähän löysällä. Käy kyllä astialla eikä pissi nurkkiin. Ruokavalion suhteen on tarkka.

torstai 13. lokakuuta 2011

Vintage löytö!



Tämmöisen ihanuuden löysin paikalliselta kirpparilta. Hintaa upeudella oli vain 30€! Jos joku tietää mitään valmistajasta niin olisi kiinnostavaa tietää itsekin. Oma veikkaukseni on että takki on ehkä 70-luvulta.
Pesulaan se täytyy kiikuttaa ennen pakkasia. On ollut jossain varastossa hyvän tovin. Sen verran tunkkaiselle haisee. Aitoa turkista tämä ei tietenkään ole. Niin paksu on ettei kovinkaan talvimyräkkä mene tästä läpi. Tämä päällänsä kelpaa tanssimassa käydä!

X-Treme-carshow 24.9.2011


Tämmöisen hienon nahkatakin löysin vaivaisella 60€ LeatherHeavenin kojusta. Mikälie inventaariopoistomyynti ollut, hintalapussa oli huomatavasti isompi summa. Eipä haittaa minua. Takki on kerinnyt käymään jo suutarillakin. Ompeli siihen pari merkkiä jotka ostin juhannuksena Ellivuoresta.


Ganstameininkiä menneiltä vuosikymmeniltä..


Ystäväni Heidi Tuomiahon kaunis pinkki vuoden -70 Dodge Challenger.



Näistä kahdesta ei osaisi päättää kumman ottaisi jos olis sen verran ylimääräistä rahaa. Molemmat ovat upeita ja tehoa piisaa mukavasti...

Autojen kuvat on napsinut ystäväni Kari Huhtala. Oman kameran kohdalla kävi taas vanhanaikaisesti, unohdin vaihtaa uudet patterit ja sain otettua peräti yhden kuvan eikä sekään oikein onnistunut... =)