sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tampereen bileet




Valitettavasti kamera jä vähän muutakin jäi eilen kotio ku tohinoissani lähdin Tampereelle Saturday night jump nimisiin bileisiin.
Kun vähän neljän jälkeen olin saapunut serkkuni luo huomasin että mekko joka mun piti laittaa päälle jäi kotio...Kauheella paniikilla soittamaan Nitrobabeen että voisivatko pikkuisen pidentää aukioloa että saisin mekon illaksi, en olisi millään viitsinyt lähteä pelkän mekon takia Vammalassa käymään.
Eivät ensin meinanneet suostua mutta heltyivät kuitenkin. Saalis oli mukava. Kahdessa ylimmässä kuvassa on jo viime kesästä himoitsemani kynähame. Nuo röyhelöt takapuolella ovat aivan ihanat. Tämän alkuperäinen hinta oli 85 ja nyt sen sai kolmella kympillä....Tälle tarttis sitten seuraavaksi kehitellä sopiva paita...
Ja alimmassa kuvassa oleva punainen leupardimekko sai tulikasteensa sitten illalla. Hiellä se tuli ainakin kyllästettyä. Sen verran tuli tanssittua. Jalatkin on aivan kipeät.
Yksityisiä tanssitunteja on kyllä aivan pakko muutama tässä kevään aikana ottaa. Sen verran on vielä askeleet hakusessa. Pääsin jopa parin miehenkin kanssa tanssimaan! Kivaa oli!
Seuraavat bileet onkin sitten ensi kuussa Nokialla. Sinne seuraavaksi.

Koitan Mama Birdien haasteeseen keritä/jaksaa vastata jossain vaiheessa.

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Taas Seppälästä...


Nih, et tuli taas seppälässä käytyä...Visa vinkui armotta. Tämmöiset suloiset vintage-henkiset balleriinat. Ei voinut vastustaa!


Ja sitten totaalitäydellinen paita! Mähän en voi vastustaa juurikaan mitään jos se on punaista ja siinä on valkoisia palloja...
Tämä käy niin hameen kuin farkkujenkin kanssa.

lauantai 12. helmikuuta 2011

Kenkämaniaa!!!


Normaaleilla ihmisillä on olohuoneessaan kirjahylly...
Mulla on kenkähylly! Kirjat on banaanilaatikoissa, koska mulla ei oo kirjahyllyä...Asiat tärkeysjärjestykseen!
Tosin tilanahtauden vuoksi on näin. Mun kaikki kengät ei ole näytillä. Hyllyn päällä näkyvissä laatikoissa on jokusia pareja vielä...Ja kellarissa on yksi pahvilaatikollinen kesäkenkiä...


Ylimmällä hyllyllä on mun käsilaukkuja. Näitä on vielä kohtuullisesti. Tosin näitäkin varmaan tulee jonkin verran vielä lisää...


Tässä parhaimmat esillä!
Tämän kuvan alemman hyllyn toinen pari oikealta on löytä kirpparilta neljällä eurolla. Näille tosin lisää hintaa suutarivisiitin jälkeen. Laitatin niihin semmoiset nystyiset korkolaput ja pohjalliset. Nyt ne on hyvät talvikengät!


Tässä kuvassa neidin kenkiä (tosin näitä on nyt aika vähän, kun vein pieneksi jääneitä kirpparille) ja alimmalla hyllyllä on parit saappaat, kumpparit ja alimmaisena piilossa ne halvat creepersit. Päällimmäiset lakeri-saappaat on superlöytö Aseman kengästä. Vain 5€!! Ja vieläpä hyvät jalkaan. Niillä on jo yksi ehtoo jorattu baronissa. Vähän liukkaat ovat, et kauheessä hönössä ei näillä passaa mennä...
Yksiä Clarksin nilkkureita oon ikkunassa kuolannu. Hintaa ei olis alen jälkeen enää kuin 69 egee, ovat puoleen hintaan nyt. Mut ei oo rahhoo ja ebayssä tuli tänään aiemmin klikattua yhdet ihanuudet....Damn you Heidi! ;)

torstai 10. helmikuuta 2011

Lisää lapselle!


Myös tämmöisiä trikoopaitoja väsäsin likalle viime viikolla. Tästä tuli sopivan napakka. Sopii hyvin aluspaidaksi eikä lerputa liikaa. Menevät vielä jonkin aikaa, hihat vielä pikkuisen liian pitkät.
Keskimmäinen oogaboogapaita on ihanan pehmoista sikakallista bambupuuvillatrikoota.
Kaksi muuta ovat nanson kankaita. Tampereen Tesomassa on semmoinen puoti kuin Tritex oy. Siellä on jonkinmoinen nanson ja muidenkin kankaiden jämämyymälä. Joskus ostin sieltä kaksi muovikassillista neuloksia alle satasella...Resoreitakin tullut hamstrattua jonkin verran..

perjantai 4. helmikuuta 2011

Pikkushoppailua!



Tulipas eilen pikaisesti poikettua seppälässä. Pieni saalis tarttui matkaan. Kiva trikoinen tyyliin sopiva paita (tämän kanssa sopii hyvin se vyötärökorsetti...) ja pari kivaa hiushärpäkettä.
Tuo kameekoristeinen on erityisen hieno!
Molempia rusetteja voi käyttää myös rintakoruina.

Lapselle ommeltua!


Kun alkaa edelliset kuteet mukulalla käymään pieneksi, eikä ole rahaa ostaa uusia niin piti alkaa ompeluhommiin. Ihania nää retroiset joustofroteekuosit. Näitä saa tilattua mun verkkokaupan kautta. Kokoja 62-122 cm saakka.
Nää pysyy mukavan pehmoisina!

tiistai 1. helmikuuta 2011

Korsetteja!!


Tässä on aikaisemmin ostamani kirsikkakuosinen kylkiluun katkoja. Saa nähä tuleeko tälle oikein käyttöä. On hieman iso, muttei liikaa. Tätä ei itte saa laitettua päällensä. En enää ihmettele että entisaikojen neidoilla oli palvelijat tota kiristyshommaa varten...



Vihdoinkin saapui jo jouluaattona (tartteehan sitä ittelleen joululahja antaa kun muuten ei saa mittään...) tilaamani rinnanalle teräsluinen rock/punk-henkinen kylkiluun katkoja ja pallean salpaaja! Että tää on sitten ihqu!! Kokeilinkin sitä jo pikaisesti päälleni. Soma on ja saapi kunnon kurvit aikaiseksi. Muutoin onnistui kiristys ihan hyvin, mutta varjolistaa ei tahdo saada oikaistua itse kunnolla.