sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kiirutta pitää!


Neitokaiselle taannoin lindexistä ostetut pari suloista mekkoa.


Kuvassa kesällä kirpparilta kolmella eurolla löytämäni lähes käyttämättömät underground-merkkiset tennarit ja kestovaippainfon kirpparilta ostin typylle kans somat tennarit! Molempia on kovasti jo käytetty.

Eipä ole taas vähään aikaan tullut laitettua tännekään mittään. On ollut hiukan kiirusta viime aikoina. Pari vanhempaa kuvaa kaivoin arkistoista....
Erosin avomiehestäni ja ensi viikon lauantaina on muutto. Ja tavaraa on todella paljon.....Mihin ihmeeseen ne kaikki saa sit pienessä kolmiossa tungettua..... Sain kivan kämpän aivan Vammalan ydinkeskustasta!
Eilen kävin typyn kanssa mun uudella autolla Tampesterissa vähän shoppaamassa( ei se auto mikään ferrari ole, mutta mulle uusi ja hieno pirssi vaikkei vielä jenkkiauto olekaan). Ikeasta ostin halvan mutta ihan nätin lautassatsin ja typykälle punaisen pikkupöydän ja pari keltaista mammuttijakkaraa. Nitrobabesta ostin vihdoinkin pitkään himoitsemani sarjakuvakuosisen kellomekon. Tämä pääsee debyytille lokakuun yhdeksäs päivä Nokian Iisopissa. Siellä on silloin vähän isommat kemut. Nyt voinee jo komeita tuuttitukkia katsella ihan oikeasti sillä silmällä kun olen kerta vapaa nainen!! Mekon lisäksi ostin mukavan napakan mustan farkkukankaisen kynähameen ja ihanaisen punaisen polkadot puseron valkoisilla palloilla. Kaunis niin hameen kuin housujenkin kanssa! Mietein et pitäisköhän ehtoon aikana käydä huoneessa vaihtamassa kuteet välillä kun tykkäisin pukea myös kynähameen ja puseron. Vaikeaa päättää kun ovat kaikki niin hienoja!
Ja pari pakettia on ebaystä tulossa. Kirsikkakuosinen kynämekko ja yhdet superupeat korkkarit... Koitan laitella kuvia ihanuuksista sitten kun muutto on selvitetty.

maanantai 6. syyskuuta 2010

Pikku päivitys




Tässäpä muutama hankinta kesältä. Ylimmässä kuvassa on vähän hiushärpäkkeitä. Osaa on jopa käytetty.
Keskimmäisessä kuvassa h&m:stä ostettu kiva trikootoppinen. Kuten on aikaisemmin huomattu, tykkään punavalkoisesta!
Ja samaa linjaa jatkaakseni, myöskin h&m:ltä ostettu aivan ihana neuletakki. Nuo röyhelöt niin topissa kuin neuletakissa ovat suloisia ja niin ihkun naisellisia! Tykkään!

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Bordello!!


Tämmöiset ihanuudet tulivat ebayn kautta jokin aika sitten. Nyt mulla on tuumamitoituksin varustettu mittanauha, ettei samaa hutia tule toistettua. Popoissa ei sinänsä mitään vikaa ole. Aivan ihanat ja mulle ei varmaan ole koskaan tullut kenkiä noin suloisessa laatikossa. Kengillä oli vieläpä molemmilla oma suojapussi.
Ainoa vika on se että korko on huimat 11 cm! Ja korokepohjan kanssa 12,5 cm! Arvaa pystyykö meikäläinen kävelemään noissa ikuna? No ei tod! Viis minuuttia pidin niitä jalassa ja jo siinä ajassa oli päkiöissä semmoinen tuska ettäs...
Taitanevat jäädä nimeensä viittavaan käyttöön, elikkäs jos joskus oman komean tuuttitukkani löydän niin ehkäpä juuri hänen yksityiseen viihdykseen...;)
Kun en niistä luopuakaan millään raaski, kun ovat niin somat!