sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Taas kenkiä!



On tainnut vähän karata mopo käsistä.....Taitaa olla kenkäshoppailuun pieni lakko paikallaan. Ainakin vähäksi aikaa..... Ja mun addiktio kenkiin taitaa olla vakavampaa sorttia kun olen jo alkanut säilöä kenkäni oikein laatikoissa.... Ennen vaan huitaisin kesä-ja talvikengät yhteen säkkiin.
Pinksut ihanuudet nappasin ebay:stä. Ekat t.u.k.kini! Ja leopardi peeptoekorkkarit on jo yli kuukausi sitten täältä paikallisesta kenkäkaupasta ostetut taannoiset lohdukekengät. Tamaris-merkkiset ja todella hyvät jalkaan.
Ja vielä pitäisi tällä viikolla tulla yhdet mustavalkoiset ihanuudet. Myös ebay:stä. Ja sitten vielä ihana kirsikkakuvioinen teräsluinen korsetti. Vähänkö odottelen sitäkin innolla.
Ja kun nämä saa maksettua niin sitten vasta jotain uutta. Tarvista ei kyllä olisi ollut millekään noista, mutta minkäs nainen luonnolleen voi.....


lauantai 17. heinäkuuta 2010

The Baseballs!



8.7. oltiin Heidin kanssa Porin Yyterissä The Baseballsin keikalla! Oli sitten mahtavaa. Varsinkaan kun en oikeastaan ole yli viiteen vuoteen käynyt juurikaan missään juhlimassa. Mä poseeraan vasemmalla puolella. Heidillä on vaalea kirsikkamekko.

Kemuttaminen tyrehtyi sen takia kun melkein viisi vuotta sitten lopetin tupakin polttelun. Ei alkuun tohtinut mennä baariin kun olis varmaan alkanut tekemään tupakkia mieli, silloin kun vielä sai baareissa kessutella kaikessa rauhassa.

Meillä oli mun isän asuntoauto lainassa joten ei ollut kiirutta kotio. Nähtiin keikan jälkeen jopa pari vilausta bändin pojista kun bilistä vielä pelattiin. Olivat vain niin kiiruisen oloisia ettei nimmareita keritty mennä kinuamaan. Veikkaan että on niillä aika kovaa vientiä ollu. Sen verran suosittu poppoo täällä Suomessa on. Uutta levyä odotellessa.

Koitan lähiaikoina päivitellä hiukan useammin, on ollut kiiruita. Yhdet ihana peeptoe leopardikorkkarit odottaa vielä kuvaamista. Ne oli yhden paskan viikon lohdukekengät! Ja toissapäivänä löysin kirpparilta kolmella eurolla punavalkoruudulliset lähes käyttämättömät Undergound-merkkiset tennarit! Ja kiva seitkytluvun pyöreän erittäin hyväkuntoisen pöytäliinan. Riittävän iso, että siitä tuleepi kiva kellohamonen kesärientoihin jahka vain kerkiää. Vaippapuolella sen verran kiirusta ettei hetkeen ehdi omia juttuja ompelemaan.