sunnuntai 23. toukokuuta 2010




Jee, ekassa kuvassa poseerataan naapurin pihalla juuri ennen kuin lähden kemuihin!

Ja tokassa kuvassa ollaan jo seukulla musaa kuuntelemassa. Bändi ei ihan ollut sitä mitä odotin mutta kuitenkin aivan mukiinmenevä.

Kolmannessa kuvassa pikkuneiti poseeraa mangustin kanssa jonka ostin markkinoilta. Itselleni sitä kyllä ajattelin mutta saahan neitokainen sitä vähän lainata....Kun ei ole varoja lähteä eteläafrikkaan noita otuksia katsomaan niin toimikoon tämä pehmo mukavana korvikkeena!

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Eka biletyssetti valmiina!!





Tadah! Tyllihame ja kukkahame ovat valmiita! Jokiselta löytyi asuun sopiva paita. Ja ehkä alimmaisena näkyvät Aleksi13:sta loppuunmyynnistä löydetyt balleriinat. Värit ainakin natsaavat. Tai sitten laitan rakkoja keränneet avokkaat jalkaan. Sisäänajohan on jo suoritettu.....Josko ottaisi balleriinat vaihtokengiksi. En tiedä, kun nekin on uudet ja vähän vielä puristavat kun eivät vielä ole muotuneet omaan jalkaan. Niitä olen nyt parina päivänä hieman jalassa pitänyt. Josko eivät sitten enää perjantaina jalkaa painaisi.
Olen meinaan menossa ekaa kertaa neljään ja puoleen vuoteen ulos! Sen jälkeen kun tupakin lopetin niin eipä viinan otto ja baareissa notkuminen enää ole pahemmin napannut! Nytkin menen autolla sinne ja takaisin. Että ei viinaa, vissyä ja limppaa vaan.
Vammalan Seurahuoneella on ens perjantaina 50-luku pippalot. Musisoinnista huolehtii Jussi Syren ja Groudbrakers. Toivottavasti ovat hyviä. Ei mitään tietoa kyseisestä poppoosta.

lauantai 15. toukokuuta 2010

Melkein valmis tyllihame!

Jippii! Vihdoinkin jotain melkein valmista! Helman kanttausta vailla oleva ensimmäinen tyllihameeni. Ompelin tämän suurinpiirtein Prinsessa seinäruususen ohjeen mukaan. Neljännen tyllikerran jätin pois. Muutenkin tästä tuli ehkä hieman liian pitkä. Tähän leikkasin tyllistä 20 cm levyisiä suiruja. Seuraavaan leikkaan vain 15 cm leveitä suiruja ja ehkä laitan neljä tyllikertaa päällekkäin. 6 metriä riitti tähän nippa nappa. Tarvii varmaan jatkossa ostaa laakista aina 10 metriä kerralla että saa oikein muhkean...Ja sitten kun saan tämän kantattua niin teikaistaan tämän päälle noppahame!

torstai 13. toukokuuta 2010

Neuletunika myytävänä!


Olisi tämmöinen neuletunika myytävänä! Tuli itselle aikas lailla liian iso. Kaveri tuli käymään sopivasti ja toimi mallina. Eli koko olis L tai jopa XL. Lankana on Novitan Puro batik. Malli on novitan edellisestä lehdestä neulottu kellohelmatunika. Hintaa olisi 65€ sisältäen postikulut.

Rakkoja...


Näillä ihanuuksilla tuli eilen Tampereen reissulla hommattua kivat rakot varpaisiin...yhdessä varpaassa jopa kaksi rakkoa! Kengät olivat ekaa kertaa jalassa, ja koko talvi kun on tullut tallattua tasapohjaisissa... No, mitäpä sitä ei kauneuden tähden kärsisi! Löysin nämä kengät Tuurin reissulla huhtikuun alussa. Tuli poikettua paikalliseen kankäkauppaan ja tarttuivat matkaan...

Kankaita!


Tämmöisistä kankaista ompelen itselleni hameita ja mekkoja. Tuosta limevärisestä missä on erikokoisia palloja tulee mekko Marilyn kengille. Ja alle mustaa tylliä! Tuossa kukallisessa kukat ovat hauskan reikäisiä. Ruudullisesta ja nopista tulee hameet.

tiistai 11. toukokuuta 2010

Pientä harmia...

Hmph! En oikein onnistu sitten millään saamaan tänne kuvia ja tekstiä haluamallani tavalla. Meinaa jo hermo mennä, joten parasta jättää leikki sikseen tältä ehtoolta ja jatkaa tuonnempana. Neuvoa saa joskus joku paremmin tietää....

Kokeilua






Tässä kuvassa neiti kaksi ja puoli vee kokeilee äidin kenkiä. Ymmärtää tyttö jo kauniin asian!


Kenkiä!



Tämmöiset aivan käyttämättömät ihanuudet löysin kirpparilta. Näihin pitää löytää oikean värinen kangas mekkoa varten. Jotta olisi sitten sävy sävyyn.

Laitan myöhemmin lisää kuvia. En oikein vielä hallitse tätä blogin laittoa ja tarttee vähän syödä ennen kun lähden hakemaan tyttöä hoidosta.

maanantai 10. toukokuuta 2010

Hohhoijaa! Voi tuota lapsen uhmaa. Ottaa se koville, ainakin äidille. Avomiehen piti niin tulla ajoissa kotiin ja laittaa välillä lapsi nukkumaan. Niinpä...... Ja aamusta tarvii nousta jo ennen kukonlaulua ylös ja painua kuudeksi töihin. Tulis jo pian lomautusjakso niin pääsis todenteolla ompeluhommiin. Tarttis vaippojakin ommella varastoon paaaaljon lisää. Ja sitten kun vaippavarasto täynnä niin siirtyä lastenvaatteisiin. Ja tarttis harkkahousutkin suunnitella kuivaksi opettelijoille. On niin paljon hulinoilla niitä kysytty ja omallakin lapsella niille kova tarvis.
Ja sit olis kiva ommella jotain ittellekin. Mulla kun ei oo vielä yhtään kellomekkoa tai hametta. Yks kirpparilta kympillä löydetty puolikellomekko löytyy. Pinkillä pohjalla pikkuisia valkeita palloja. Ihan söötti se on, kelpaa paremman puutteessa. Laitan siitä pian kuvaa jahka ehdin kameraan tarttua. Mutta tarttis saada edes yksi tyllihame aikaiseksi. Ei näytä tämä kirpparilöytö muuten hyvältä päällä.
Sain sentään valmiiksi jo noin kaksi kuukautta vaiheissa olleen neuletunikan. Edellisessä Novitan lehdessä oli kiva tunikamalli uudella puro-batik akryylilangalle. Ainoo miinus on se, että siitä tuli liian iso. Akryylilanka ei meinaan pahemmin jousta. Normaalisti otan yhtä kokoa isomman silmukat ja teen oman koon mukaan pituudet. Ei toiminut tässä. Ja kun on saanut painoani hilattua alaspäin pikkuhiljaa niin liian väljä siitä tuli. Että olis L-koon neuletunika sitten myynnissä. Laitan siitäkin kuvan tänne vielä tällä viikolla.
Ja kun ehtis jossain vaiheessa Poriin musaostoksille. Siellä on hyvä levykauppa mistä löytyy rokkabillyä ja muuta mukavaa. Kaverilta on pari levyä lainassa jotka tarttis kans ehtiä polttaa itelle.
Huoh! Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa.....

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Minäkin täällä!!

No nih! Nyt on oma blogi hörhöilyä varten luotu! Katotaas mitä tänne saa oikein aikaiseksi! Hiljaa hyvää tulee....